Reklam Şapkası

Firmanızın Reklamını Yaparken Kullanabileceğiniz Reklam Şapkası Örnekleri

 

Firmalar ürünlerini ya da hizmetlerini daha geniş kitlelere iletmek istedikleri zaman ya da yeni bir ürününü tanıtmak istediği zaman baş vurduğu ilk yöntem reklamdır. Reklamlar sadece televizyondaki reklamlar ile sınırlı değildir. Firmayı ya da ürünü anlatan tüm metin ve içerikler birer reklamdır. Bu noktada firmaların tercih ettiği bir diğer reklam çeşidi ise promosyon ürünler ile tanıtımdır. Bunun için en çok kullanılan promosyon ürün ise reklam şapkası ya da ucuz şapkalardır. Bu yazımızda sizlere reklam şapkalarının kullanımının firmanız açısından önemine ve reklam şapkası örneklerine yer veriyoruz.

Klasik Reklam Şapkası

Klasik reklam şapkaları her türlü tanıtım etkinliğinizde rahatlıkla kullanılabileceğiniz bir şapka türüdür. Aynı zamanda firmanızın logosunu ve tasarımını en belirgin şekilde gösterebileceğiniz bir şapka olan klasik reklam şapkası bir çok firma tarafından en çok tercih edilen reklam şapkası haline gelmiştir. Bunun yanı sıra uygun fiyatı ile de toptan alımlarda oldukça etkili olmaktadır.

Kaliteli Reklam Şapkası

Kaliteli reklam şapkası özel etkinliklerde ve özel davetlerde firmanızın tanıtımını daha kaliteli bir şekilde yapmanıza olanak verecektir. Klasik reklam şapkasına göre daha yüksek bir ücreti olan kaliteli reklam şapkaları ile firmanızın tasarımını ve kimliğini daha etkileyici bir şekilde yapabilirsiniz. Müşterilerinizi ve hedef kitlenizi etkilemek için tercih edebileceğiniz kaliteli reklam şapkası sayesinde, diğer firmalardan farklı bir şekilde tanıtım sürecini sürdürebilirsiniz. Bununla birlikte müşterilerinize verdiğiniz değeri daha net gösterebilir ve size olan bağlılıklarını daha da sağlamlaştırabilirsiniz. Klasik reklam şapkasına oranla daha az adetli alımlarda kaliteli reklam şapkası kullanmanız tavsiyemizdir.

Zirve Modeli Şapka

Zirve Tekstil’e özel olan modeli ile Zirve modeli şapka reklam ve tanıtımlarda en etkileyici ve dikkat çekici bir şapka modelidir. Kullanılan kumaş kalitesinden, aksesuarlarına kadar yüksek kalitede olup hedef kitlenize verdiğiniz değeri en iyi yansıtabileceğiniz reklam şapkasıdır. Yüksek kalitede olmasına rağmen uygun fiyatı ile birlikte firmanızın bütçesini zorlamadan müşterilerinize harika bir hediye verebilirsiniz. Zirve modeli şapka üzerinde istediğiniz renkleri kullanabilir ve firmanızın kimliğine ve tasarımına uygun bir şekilde dizayn edebilirsiniz. Böylece firmanızı tam anlamıyla tanıtabilirsiniz.

 

Bu yazımızda sizler ile firmanızın reklamını yaparken kullanabileceğiniz reklam şapkası örneklerini ve özelliklerini sizler ile paylaştık. Aklınızda bulunan sorular için bizlere sitemizde yer alan iletişim bölümünden ulaşabilir ve reklam şapkası fiyatları hakkında uzman ekibimizden bilgi alabilirsiniz.