Promosyon Tişört

Promosyon ürünler, firmalar tarafından reklam amacıyla kullanılır. Şapkadan anahtarlığa, şapkadan tişörte, kalemlikten kaleme kadar birçok ürün promosyon amaçlı kullanılabilir. Ancak bunların arasında en çok tercih edilenleri giyilebilen promosyon ürünleridir. Özellikle promosyon tişörtler büyük ölçüde talep görmektedir. 

Promosyon tişörtler de reklam ve tanıtım çalışmaları için kullanılır. Bir lokanta da ya da alış veriş merkezlerindeki bir mağazada çalışan kişilerde de takım ruhu olmalıdır. Çünkü onlarda bir ekiptir çünkü. Kimisi kasada durur, kimisi ürün tanıtımı yapar kimisi ise depodaki ürünler ile ilgilenir. İşte bu tarz yerlerde ekip ruhunun canlanması açısından çalışanlara, promosyon tişört verilmesi gerekmektedir. 

Promosyon tişört; aynı yerde çalışan kişileri, o yere ait olduğunu göstermesi, hissettirmesi için giyilen aynı renk, aynı model, aynı baskılı ya da logolu tişörtlerdir. İşletme, bu promosyon tişörtleri imalatçıya istediği sayıda ve desende siparişlerini vererek getirtmektedir.  

Promosyon tişörtlerde renk seçimleri, kumaş seçenekleri mevcuttur. İsterseniz %100 pamuk tişörtleri tercih edebileceğiniz gibi belli oranda pamuk belli oranda polyester tişörtleri de tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz renk için, renk numarasını detaylı olarak belirlemeniz, istediğiniz ürünlerin, istediği gibi gelmesi açısından önemlidir. Zirve Şapka da çeşitli şapka modellerinin yanı sıra promosyon ürünlerle hizmet vermektedir. Zevkinize göre tasarlayabileceğiniz promosyon tişörtleri görmek ve fiyatlar hakkında bilgi almak için www.zirvesapka.com'u ziyaret edin.