Promosyon Kalem

PROMOSYON KALEM

Promosyon Kalem Siparişlerinde Genellikle Marka Reklamı Sağlanabilmektedir

Kalem insana değer katan en önemli araçlardan biridir. Çünkü kalem duygu aktarır, düşünce aktarır, toplumları geliştirir. Kalem tutan ele her insan saygı gösterir. Mürekkep yalamış tabiri çok kullanılır.

Şöyle bir hikayesini duymuşluğum vardır efenim.

Osmanlı devleti zamanında kağıthanelerde elde edilen kağıtlar kırışık olurmuş, bazı görevliler bu kağıtları cam ve midye kabuğu gibi meteryaller aracılığıyla düzeltir ve aharcılara yollarlarmış. aharcılar kağıda bir iki karışım sürerek kağıdın "aharlı kağıt" olmasını sağlarmış. ağarlı kağıtların üzerine yazılan yazılar parmağınızı ıslatarak silinebilir veya değiştirilebilir olduğu için devlet yazışmalarında değil de, mekteplerde kullanılırmış. Mektep öğrencileri kağıda yanlış bir şey yazdıklarında ve/veya kağıdı temizleyip yeniden kullanmak istediklerinde parmaklarının ucunu yalar sonrada kağıdı temizlerlermiş. bu tabir buradan gelmekteymiş. iş bu sebeple "mürekkep yalamak" tabiri mektep görmüş olanlar için kullanılırmış.

En güzel hediyelerdendir kalem. Sevdiğimiz insanlara verebileceğimiz. Hele de promosyon kalem hem verene hem alana iyi gelir.

Efendim gel zaman git zaman Elazığ’ın köylerinden birine köy halkı kendi imkânları ile bir okul yapmışlar. Eksik olan öğrencilere verilecek kağıt kalemmiş. ZirveŞ hele de eğitimse söz konusu durur mu almış bütün promosyon kalemleri götürmüş tüm okula dağıtmış. Bütün çocuklar hep bir ağızdan bağırmışlar; yaşa sen ZirveŞŞŞŞŞ

ZirveŞ bir gün sizede yetişir :)

ZirveŞ nerede mi ? Bir tık ötede … zirvesapka.com